Verzenden, retourneren & custom werk

Verzendopties

U kunt kiezen voor verzending binnen Nederland of u kunt langskomen op onze werkplaats om de bestelling zelf op te halen. Het adres van onze werkplaats is Gansstraat 164 te Utrecht. Bij het afrekenen worden automatisch de juiste verzendkosten berekend.

Wij verzenden over de gehele wereld. Verzenkosten en importkosten zijn echter voor de klant. Bij het afrekenen worden automatisch de juiste verzendkosten berekend.

Verzendtermijn

Wij doen ons uiterste best om een standaard bestelling binnen 15 werkdagen op de post te doen. Heb je haast, laat het even weten! Dan kijken we wat we kunnen doen.

Wanneer wij schilderopdrachten binnen krijgen, sturen wij deze, na bevestiging van de opdracht, gelijk door naar onze schilder. We doen ons best de schilderopdracht binnen 10 werkdagen naar u te verzenden. Bij een grotere schilderopdracht laten we van te voren weten hoe lang wij denken dat het gaat duren.

Voor custom- en maatwerk rekenen wij een (standaard) aanbetaling van ten minste 75%. Dit omdat wij materialen moeten aanschaffen, printers moeten toewijzen en machines moeten afstellen voor jouw specifieke opdracht. Mocht dit niet uitkomen, dan kan dit natuurlijk altijd van te voren worden overlegd.

Een custom ontwerpopdracht kan wat langer duren. Dit omdat het ontworpen, getest, aangepast en nogmaals getest moet worden. Ga hierom uit van een tijdsbestek van 6 a 8 weken, exclusief eventueel schilderen. Wij doen natuurlijk onze best om dit zo snel mogelijk op te leveren!

De klant is zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van een kloppend bestand. Dit betekent dat de schaal klopt en het bestand printbaar is zonder fouten. Wij zijn niet aansprakelijk voor fouten in het printprocess die te maken hebben met het bestand en de schaal.

Retourneren

Standaard modellen kun je natuurlijk altijd retourneren. Omdat wij net opgestart zijn, betaal je hiervoor zelf de verzendkosten en productiekosten. Custom bestellingen en schilderopdrachten zijn echter speciaal voor jou gemaakt en kunnen niet geretourneerd worden. Versturen kan onder andere via PostNL en moet altijd met Track & Trace. Stuur uw bestelling retour in originele en onbeschadigde staat naar ons postadres:

Jelle Grutterink
Walcheren 69
3524 ZR Utrecht
Nederland