Over ons

Wij zijn MiniPrinten, een jonge onderneming uit Utrecht. Wij bieden 3D-prints van hoge kwaliteit aan zonder torenhoge kosten voor printen, verzending en import. We zijn begonnen met de verkoop van D&D-miniaturen en het schilderen van Warhammer-mini’s voor vrienden en familie en hebben sinds april 2020 onze diensten uitgebreid naar het printen, schilderen, graveren en lasersnijden van alles wat je kunt bedenken!

Ontmoet ons team

MiniPrinten is nog jong, maar vanwege groot enthousiasme en vele aanvragen, is ons bedrijf keihard aan het groeien. Daarom breiden we ons team steeds verder uit, tijd om iedereen voor te stellen!

Jelle & Marije

Eigenaren / Ontwerp / Techniek

Wij zijn Jelle en Marije uit Utrecht, begonnen als fotograaf en grafisch/ruimtelijk ontwerper. Vanwege de omstandigheden rondom Covid-19 stonden onze werkzaamheden stil en hebben we besloten de sprong te wagen en samen een bedrijf in 3D-printen op te zetten. Wij zijn samen verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken, acquisitie, ontwerpen, nieuwe ideeën, partners en designers, de website en noem maar op!

Thijs

Advies / techniek

Thijs is vanaf het begin onze meest waardevolle adviseur geweest op het gebied van 3D-printen en games. Dankzij zijn enorme kennis en enthousiasme hebben we MiniPrinten stapje voor stapje kunnen uitbreiden uit wat het nu is.

Axel

Miniatuur-Schilder

Axel is de beste mini-schilder die we kennen en wij zijn trots te mogen zeggen dat hij alle schilderopdrachten doet die bij ons binnen komen. Als onze huisschilder heeft hij een vaste werkplek binnen onze werkplaats en zijn portfolio is te bewonderen op zijn eigen website Pink Orc Studios.

Emma

3D-printen

Begonnen als stagiair, is Emma nu volwaardig lid van ons team! En wat zouden we zonder haar moeten? Emma zorgt voor de build-plates voor het 3D-printen, print- en graveertechniek, de etalages en alle andere dagelijkse dingen die komen kijken bij 3D-printen.

Chris & Michelle

IT-team

Chris en Michelle zijn de reden dat er zoveel mini’s te vinden zijn in onze webshop! Als IT-team houden ze onze website functioneel en zetten zij elke week nieuwe producten op de website. Ook verzorgen ze de geweldige teksten die als onderschrift bij de moddlen te vinden zijn. 

Onze machines

In april 2020 zijn wij begonnen met 1 resin-printer en 1 fdm-printer, maar inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf met maar liefst 7 resin-printers, 21 FDM-printers, een CNC-frees en een grote lasersnijder/graveerder van 180 watt.

0
CNC-frees
0
Lasersnijder
0
Resin-printers
0
FDM-printers
0
Modellen geprint
Ons doel

Wij zijn zelf fervent D&D spelers en misten in het aanbod 3D-miniaturen (custom) mini’s van hoge kwaliteit die betaalbaar zijn en waar geen torenhoge importkosten bovenop komen. Wij willen custom 3D-mini’s bereikbaarder maken voor zowel Nederlanders als de rest van de wereld. Ook bieden wij een platform voor 3D-ontwerpers om hun 3D-modellen aan te bieden aan het publiek. Bij ons kun je dan ook van getalenteerde derde partijen ontwerpen kopen, laten maken en zelfs laten beschilderen.

Onze ontwerpers

Wij zijn trotse reseller van de 3D-ontwerpen van:

Onze partners

Onze mini’s zijn ook te vinden in spellenwinkels in Utrecht, Groningen, Rotterdan en Den Haag!

Utrecht

Oudegracht 183
3511 NE Utrecht
Tel: 030 7371007

Utrecht

Oudegracht 207
3511 NH Utrecht
Tel: 06 27119304

Groningen

Nieuwe Ebbingestraat 86A
9712 NP Groningen
Tel: 050 230 0959

Den Haag

Korte Houtstraat 13
2511 CC Den Haag
Tel: 06 45329692

Rotterdam

Weena 109
3013 CH Rotterdam
Tel: 06 11097893

Aanbevelingen

Onze klanten en partners zijn tevreden over ons! Lees hieronder wat zij te zeggen hebben. Deze reviews zijn geverifieerd via Trustpilot.

Goede communicatie, snel geleverd, verbazend mooie details en niet duur. Ik zocht al een tijdje naar een miniatuur voor mijn AD&D karakter. Maar een halfling wizard is heel moeilijk te vinden. Via een vriend van mij kwam ik bij Mini Printen terecht. Daar heb ik uitgelegd wat ik wilde hebben. Ik kreeg meteen een paar voorbeelden toe gestuurd en daar zat precies tussen wat ik zocht.

P.s. Ik weet al wat een aantal vrienden voor hun verjaardag krijgen. 😁

Eric S.

Klant

Super fijn om een cutsom mini te laten printen die geen stukken van mensen kost!
Wij zullen zeker nog meer laten printen om onze mini-collectie voor Zombicide te personaliseren.

Ook uitstekende service, eco-vriendelijke verpakking én lokaal!
Wat wil je nog meer…

Phoebe R.

Klant

Super service, veel mogelijkheden, snel bezorgd, en het belangrijkste: prachtige mini’s! Aanrader!

Arthur R.

Klant

De print kwaliteit is erg goed. Meer detail dan verwacht en geen oneffenheden. Schappelijke prijs, zeker in verhouding tot andere websites en overall erg goeie service.

Jelle van L.

Klant

Ik heb een mooi figuurtje met primer besteld.
Printkwaliteit is echt heel erg hoog en het resultaat mag er zijn!

Cris

Klant

Geweldige service, mooi atelier en aardige mensen! Mijn teouwe klandisie hebben ze!

Mick

Klant

Topservice! Geweldige kwaliteit minis, goede service 🙂

Suzanne T.

Klant

Goede kwaliteit prints en makkelijk in contact.

Anniek G.

Klant

Ik ben heel blij met jullie mini.
Hij is mooi verpakt, in een originele verpakking.
De mini is stevig en heel mooi gedetailleerd.
Mijn vrienden waren heel geïnteresseerd.
Het is hele goeie kwaliteit voor een betaalbare prijs.

V. Pronk

Klant

Hele leuke zaak met echt top service!
Wilde een kleine aanpassing en dat werd allemaal geregeld zonder te veel moeite…

Kom ik echt zeker terug!

Hugo R.

Klant