Laten schilderen

Laat je project, (RPG) miniaturen of Warhammer leger professioneel door ons schilderen. Vul het formulier onderaan deze pagina in om een aanvraag te doen voor jouw schilderopdracht.

Schilder niveau

Een mini schilderen kan op vele manieren. Wil je hem er snel en voor weinig geld goed uit laten zien? Kies dan voor drybrush. Wil je juist all out gaan? Dan is de optie showmodel misschien de investering waard. Klik hier voor een duidelijk voorbeeld van de verschillende niveaus.

Drybrush

Over de primer heen details aanzetten. Snel en goedkoop je mini er goed uit laten zien. Let op: dit is in 1 kleur.

Tabletop ready

Het in de basiskleuren laten schilderen van je mini, zonder fijne details. Je mini krijgt ongeveer vijf kleuren en één shade. De base schilderen we in één basiskleur.

Uitgebreid

We besteden tijd, moeite en liefde aan jouw mini er professioneel uit laten zien. Dit omvat meerdere kleuren, fijne details, shades en je base. Extra's zoals sneeuw, plantjes en cracked earth.

Showmodel

Niks is te gek. 100% naar jouw wensen. Dit omvat een consult waarin we samen overleggen hoe je wilt dat je mini eruit gaat zien.

Aanvraagformulier

Vul hieronder de specificaties van jouw schilderopdracht in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de details door te spreken en een offerte op te stellen.

Laat dit veld blanco
Wat wil je laten schilderen, om hoeveel stuks gaat het, komen er stickers op en wil je, indien van toepassing, een (custom) base?
  • Selecteer keuze
  • Drybrush
  • Tabletop ready
  • Uitgebreid
  • Showmodel
In welke kleur(en) wil je het geschilderd hebben?